Tornem a l'horari normal, De 9:00h. a 13:30h. i de 17h. a 20:30h. de dilluns a divendres, dissabte nomes mati.
El mes de febrer, tot i que encara fa fred, ens ofereix una gran varietat de productes frescos i saborosos. Aprofitar els aliments de temporada és una manera fantàstica de gaudir d'una dieta equilibrada i de donar suport a l'agricultura local.
Crucíferes: Bròquil, coliflor i col arrissada són perfectes per a cremes, purés i saltejats. Són riques en vitamines i minerals, i tenen propietats antioxidants.
Arrels: Les pastanagues, els naps i les remolatxes aporten un toc dolç i són ideals per a amanides, guisats i sucs naturals.
Altres: La ceba, l'all, el porro, els espàrrecs, els calçots i les carxofes són altres verdures típiques d'aquesta època. Els calçots són una autèntica delícia a la brasa, mentre que les carxofes es poden cuinar de moltes maneres, a la planxa, al vapor o en guisats.
Cítrics: Les taronges, mandarines, llimones i pomelos són la base d'una dieta saludable a l'hivern. Són una font excel·lent de vitamina C i ajuden a enfortir el sistema immunitari.
Altres: Tot i que en menor quantitat, també podem trobar pomes i peres tardanes.
Ingredients:
6 carxofes
1 ceba
1 patata
1 porro
Oli d'oliva
Sal i pebre
Brou de verdures
Preparació:
Pela i talla la ceba, el porro i la patata.
En una olla amb una mica d'oli, sofregeix la ceba i el porro fins que estiguin tendres.
Afegeix les carxofes netes i tallades, i la patata.
Cobreix amb el brou de verdures i cuina a foc lent fins que les verdures estiguin ben tendres.
Tritura tot fins obtenir una crema fina i rectifica de sal i pebre.
Ingredients:
1 carbassa petita
200g de bolets
1 ceba
2 dents d'all
300g d'arròs per risotto
Brou de verdures
Parmesà ratllat (opcional)
Oli d'oliva
Sal i pebre
Preparació:
Pela i talla la carbassa en daus petits.
En una paella gran, sofregeix la ceba i l'all picats amb una mica d'oli.
Afegeix la carbassa i cuina durant uns minuts fins que estigui tendra.
Afegeix els bolets nets i trossejats.
Incorpora l'arròs i remena durant un parell de minuts.
Afegeix el brou de verdures a poc a poc, remenant constantment fins que l'arròs estigui cuit.
Rectifica de sal i pebre, i afegeix parmesà ratllat si vols.
Ingredients:
1 escarola
2 taronges
Un grapat de nous
Oli d'oliva
Vinagre balsàmic
Sal i pebre
Preparació:
Neteja i talla l'escarola.
Pela les taronges i talla-les en rodanxes fines.
Barreja l'escarola amb les rodanxes de taronja i les nous.
Amaneix amb oli d'oliva, vinagre balsàmic, sal i pebre al gust.